Novinky

14.9. 2013

Nabízíme široký sortiment všech světových značek na systémy SNS PILOT Salomon, Atomic a na systém NNN Rossignol, Alpina, Madshus a Fischer. Nabídka bot širokého velikostního spektra od dětských velikostí 27EU až po nadměrné velikosti až do 52EU.

Novinky jednotlivých značek:

ALPINA ECL PRO navazují na loni představenéALPINA ESK PRO

Salomon inovoval téměř celou modelovou řadu vzhledem ke změně loga. Modely Salomon S-LAB skate, Salomon S-LAB skate PRO a Salomon S-LAB Classic prošly kompletní inovací a vylepšením.

Rossignol ponechal své modely téměř bez změny až na model X10 SKATE a X10 CLASSIC. Modely ROSSIGNOL X-IUM SOLAR SKATE i ROSSIGNOL X-IUM SOLAR CLASSIC jsou shodné i ve variantě pro ženy.

Fischer kompletně inovoval svou modelovou řadu. Novinky FISCHER RCS CARBONLITE SKATING, FISCHER RCS CARBONLITE CLASSIC a varianty pro ženy FISCHER RCS CARBONLITE SKATING WS, FISCHER RCS CARBONLITE CLASSIC WS nabízejí mnohé inovativní prvky. Oblíbená řada běžkařských bot Fischer RC5 SKATE, COMBI A CLASSIC.

MADSHUS vyráží s kompletně předělaným závodním modelem na skate. MADSHUS NANO SUPER NANO jsou boty bez kompromisu a s tím byly i vyrobeny. unikátní podešev i zpevnění kotníku. Důležité je zmínit jejich nepřekonatelný model MADSHUS NANO Carbon CLC.

 

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0