Novinky

13.9. 2013

Nabízíme nejširší nabídku oblečení na běžky, běh a funkčního spodního prádla v Praze a širokém okolí.

Naše nabídka obsahuje oblečení značek ODLO oblékající mnoho týmů světového poháru například: Švýcarska Cologna, Norsko biatlon Svensen, Bjorndalen. od firmy ODLO nabízíme širokou nabídku funkčního prádla, které dle našeho názoru a zkušeností. ODLO funkční prádlo patří mezi špičku v tomto segmentu a je jednou ikon tohoto segmentu oblečení.

Velice oblíbenou značkou sportovního oblečení je SALOMON, který využívá svých bohatých zkušeností s výrobou sportovního náčiní všeho druhu a nabízí velice pěkné, funkční a dobře padnoucí oblečení.

 

SWIX sportovní oblečení je notoricky známou firmou, která si drží svou pozici na trhu, již mnoho let a na základě své pozice připravila pro letošní sezónu unikátní model bez kompromisů s jediným cílem nabídnout zákazníkům nejlepší výrobky na trhu. Výsledkem jejich práce jsou modely TRIAC bunda a TRIAC kalhoty, které posouvají oblečení na běžky o několik kroků dál.

 

NOVINKOU v Čechách i v naší nabídce je značka STONEHAM, která nabízí funkční a fashion oblečení a tím je jedinečná a unikátní. STONEHAM je rychle se rozvíjející společnost, která vznikla v roce 2010 a v severských zemích, již má značné úspěchy a proto věříme, že se bude líbit i našim zákazníkům.

 

Značkou, která se vymyká všemu je MALOJA. jedinečný design, osobitost a funkčnost její devízou. MALOJA není pro každého, ale kdo jí propadne nemůže jinak, posuďte sami.

 

BJORN DAEHLIE je značka, která v naší nabídce nemůže chybět. BJORN DAEHLIE je jméno, které je v běžeckém lyžování ikonou a proto i oblečení této značky není nikterak pozadu.

 

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0